JA, menn er dårlige til å stille spørsmål

Litt generell info om menn: JA de er dårlige til å stille spørsmål, og JA de er flinke til å snakke om seg selv.

Menn er generelt dårlige til å stille spørsmål, og de er utrolig glade i å snakke om seg selv. De er gjerne heller ikke så oppmerksomme, og kan finne på å bestille et nytt glass vin til seg selv uten å i det hele tatt se at du har hatt et tomt glass hele kvelden. Komplimenter må man lete lenge etter, og ofte kan de til og med ende kvelden med å spørre deg om å vipse over penger.

Så menn, neste gang du er på date bør du tenke på hva en dame går igjennom før, under og etter en date:

Før daten tenker vi kvinner gjerne…

Hva skal jeg ha på meg?

Kjolen er strammere enn sist!

På med en hold-in…

Ok nå voksing, fikse negler, farge ettervekst!

3 timer senere begynner vi å grue oss til daten…

Hva hvis han ikke liker meg?

Skal jeg like gjerne avlyse?

Tenk om han er lavere enn meg.

Under daten går tankene i spinn…

Å gud han så på klokken, han er ikke interessert i meg.

Han har enda ikke stilt et eneste spørsmål om mine interesser..

Han snakker litt for mye om ekskona…

Han vil ta et glass et annet sted, skal jeg tilby meg å betale eller ikke?

Etter daten tenker vi det verste?

Var det bare jeg som stilte spørsmål?

Og jeg satt i 1 time uten noe vin i glasset.

Fikk jeg virkelig ikke et kompliment?

Vi kvinner legger enormt mye i en date, og vi forventer å møte en perfekt kavaler. Sannheten er at menn er langt fra perfekte, og ofte kan det føles ut som om de er fra en annen planet. Så isteden for å vente på at han skal stille deg de gode spørsmålene, still de til deg selv mens du blir kjent med daten din. Har han de gode verdiene? Er han en sympatisk mann? Får han deg til å le? Har dere noen like interesser? Har dere samme ønsker for fremtiden? Snakker dere samme språk?

Et godt datingtips til dere menn er å være mer oppmerksomme, gi flere komplimenter, øv dere på small-talk og prøv å skape en romantisk stemning på neste date. Det er viktig at hun føler seg verdsatt fra første sekund, og du skal gi henne følelsen av å være den eneste kvinnen i verden når du ser på henne. Man får ikke mer romantikk enn man skaper selv, og de aller fleste menn kunne trengt å pusse rustningen. For hvilken dame liker ikke å bli oppvartet med blomster og møtt med komplimenter. Det sier jeg JA til.