Bli den du selv ville datet!

Hvis du ser deg selv i speilet akkurat nå, er du den beste versjonen av deg selv? Ville du selv datet deg?

Det er et underlig spørsmål, men det sørger for at man tar blikket innover og går i seg selv. Det å være den beste versjonen av seg selv har mange fordeler. Du vil først og fremst utstråle selvsikkerhet, og det har seg slik at det man sender ut får man tilbake. Sender du ut energien av en selvsikker, fornøyd og energirik kvinne, vil du automatisk møte menn som gjenspeiler dette.

Det å ta blikket innover vil også bedre forholdet ditt med deg selv. Du vil føle deg mer tilfreds med hverdagen, og om du føler deg «desperat» etter en partner, vil dette lette på trykket. Fordi for å møte en reell partner, må man først ha det bra med seg selv. Hvis ikke vil du tiltrekke deg en motpart, som på en eller annen måte ikke er 100 % riktig for deg.

Så hvordan blir man en optimal utgave av seg selv? Vel for de fleste av oss kvinner så vet vi allerede hvilke endringer vi burde gjøre, de vi gjerne utsetter til neste mandag hver eneste uke. Det handler om å gjøre det som gjør deg selv godt. Det handler om å ta vare på kropp, sinn og gjøre aktiviteter som beriker livet ditt. Hva skal til for at du skal gjøre deg selv lykkelig?

Når du har det bra med deg selv, da er du klar for å møte en ny partner. Du vil kanskje også se klarere enn før hva du trenger. Kanskje var det som du trodde var viktig, ikke essensielt i det hele tatt? Fordi du har tatt tid til å bli kjent med hva som er viktig for deg, vil ditt neste forhold gi deg den kjærligheten som du alltid har søkt etter, nemlig den fra deg selv. Bonusen blir å ha en mann som elsker deg for akkurat den du er.