Dropp tinder og finn kjæresten din selv!

Din neste partner kommer ikke bankende på døren din. Du må fysisk ut å finne ham.  

Så hvordan går man da frem? Det første du kan gjøre er å starte å hilse på naboen din, starte en konversasjon med en på bussen og ta en lett prat over fiskedisken. Det er så unaturlig for oss nordmenn å ta kontakt med hverandre uten alkohol. På natten blir vi meget vennlige, men så fort solen står opp går vi i dvale. Derfor er det første steget å snakke med totalt fremmede. Det å by på seg selv er ikke lett, og et tips kan være å øve inn noen fraser på forhånd.

For å bli din egen matchmaker må du aktivt ut på «jakt» etter en ny partner. Dette inkluderer å gå på frokostmøter, melde seg på en ny aktivitet, og generelt gå mer på kafé. Du må rett og slett holde øynene åpne mens du går. Ser du en mann du kunne tenkt deg å snakke med, still han et spørsmål. Det kan være så enkelt som å spørre om et internet passord, om et valg mellom to vinflasker på vinmonopolet eller veien til toget. Det viktigste er at du skaper øyekontakt, smiler og deretter stiller et spørsmål til. Sørg for å få hans attention. Det er ikke så farlig om du vet svaret på spørsmålet du stiller, du må rett og slett bare få fram noen ord.

Det kan også være smart å tenke logisk på det å finne seg en partner. Hvilke steder burde du oppsøke for å finne en likesinnet mann? Det er ikke slik at du nødvendigvis møter din neste partner der, men kanskje du får en venn, som igjen introduserer deg til din neste flamme. Du åpner iallefall døren til å møte flere personer, og kanskje er du bare er et par gallerier fra din neste mann.

Det hele handler egentlig om å gå ut av komfortsonen, og når man er på kanten til å kaste opp, da vet man at man er på riktig vei. Fordi når man har brukt opp alle vennekretser, og nettdating ikke ser ut til å fungere må man starte å tenke ut av boksen. Prøv det ut, ikke gi opp og hold oss gjerne oppdatert underveis.