Den ultimate Valentines dagen!

I et forhold er det lett at hverdagen tar bort romantikkens små øyeblikk. Så dyrk kjærligheten iallefall denne dagen!

Jeg foreslår at dere starter med frokost i sengen, ved at du for eksempel overrasker partneren din med akkurat dette. Et forhold handler mye om å gi og ta, og ikke skrive opp poeng på hva man har gjort, men faktisk unne partneren sin «litt fri». Så før du vekket kjæresten din med frokost, kanskje du også har ryddet opp på kjøkkenet, og har allerede kledd på barna deres. Om dere ikke har barn kan dere nyte en lat morgen i sengen, og dele frokosten! Gjør noe ekstraordinært for å vise at du verdsetter din partner.

Det enkle er ofte det beste, så tenk i løpet av dagen hva partneren din innerst inne ønsker fra deg. Er det noe du kan vise ham eller hun som vil gjøre at de vil føle seg enda mer elsket, verdsatt og forstått? Du vet hva det er, så du trenger ikke å tenke lenge på det. Dagen i dag handler om å gi uten å forvente noe tilbake! For en vellykket Valentines er kanskje det viktigste å planlegge dagen. Vi er altfor flinke til å ta lett på slike dager, og ikke bruke energi på å sette kjærligheten i fokus. Sannheten er at vi burde sette av mer tid til å elske hverandre i hverdagen, men iallefall denne dagen må dere sette av til hverandre!

Så her er mitt forslag til en romantisk kveld for bare dere to: 

1. Sørg for at det bare er dere to.

2. Isteden for å forvente blomster fortell partneren din at du gjerne ønsker deg det.

3. Ta med to kort hjem, og skriv et til hverandre.

4. Hell i to glass vin, og sett på bakgrunnsmusikk.

5. Sett dere på et pledd foran peisen, eller i sofaen og snakk med hverandre.

6. Se hverandre inn i øynene, og ta på hverandre.

7. Hold dere unna «hete – topics» – altså de som får dere begge til å eksplodere.

8. Lag middag sammen og gi hverandre kyss mens dere krydrer opp hovedretten.

9. Sitt ned og spis middag i ro og mak, og snakk om det positive ved forholdet.

10. Start med desserten på bordet, og spis resten et annet sted?

Det viktigste av alt på denne dagen, er å være sammen bare dere to. Et forhold krever at man investerer tid og krefter i det, så i dag må altså forholdet prioriteres! Det er ofte noen ting som irriterer i et forhold, og dette er ikke dagen for å skru opp heten på diskusjonene. Isteden møt hverandre på midten, og snakk ut om hva dere ønsker at forholdet skulle hatt mer av. Ofte føler partneren din det samme som deg, og det kan til og med være at diskusjonene dreier seg egentlig om mer nærhet, og om det at man ikke lytter til hverandre. Et godt tips er å lytte til hverandre i hverdagen, vise hensyn og svare på hverandres kjærlighetsforsøk. Forelskelsen trenger ikke å ta slutt, dere må bare huske å vanne gresset der dere er nå.

Vi ønsker dere en fantastisk Valentines!